Vesikatot pelti- ja tiilikattoihin Porissa ja muualla Satakunnassa

Ota yhteyttä!

Koski-Tuuri Group Oy tekee uudet vesikatot pelti- ja tiilikattoihin Porissa ja Satakunnan alueella. Palvelemme erityisesti omakotitalojen ja muiden pientalojen remontoijia pitkään kokemukseen perustuvalla vahvalla ammattitaidolla. Laadukkaasti tekemämme kattoremontti auttaa pitämään ongelmat loitolla ja säilyttämään talosi arvon. Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Laadukkaat vesikatot

Asennamme laadukkaat vesikatot pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla pelti- ja tiilikattoisiin omakotitaloihin ja muihin pientaloihin Porin ja Satakunnan alueella. Työskentelemme sekä saneerauskohteissa että uudisrakennuskohteissa. Jos kyseessä on saneerattava talo, voit kysyä meiltä ensin kuntokartoitusta. Tulemme mielellämme paikan päälle, ja annamme arvion kohteessasi tarvittavista kattotöistä hintoineen ja aikatauluineen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Avaimet käteen -kattoasennukset

Toteutamme vesikatot aina avaimet käteen -periaatteella, eli hankimme kaikki tarvikkeet ja hoidamme asennuksen viimeistelyyn ja loppusiivoukseen saakka sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Tarjoamme myös vesikattosaneeraukset kaiken kattavana palveluna purkutöistä vesieristysalustan kunnon ja tuuletuksen toimivuuden varmistamiseen ja rakennuspellitysten uusimiseen saakka.

 

Meidän kanssamme talon remontoiminen on helppoa. Saat meiltä myös esimerkiksi ulkoverhoukset osaavin ottein.

Lue lisää julkisivusaneerauksista

Vesikatto suojaa sään vaihteluilta

Vesikatto on osa rakennuksen julkisivua ja vaikuttaa olennaisella tavalla rakennuksen ulkonäköön. Hyvin tehty vesikatto suojaa taloa myös sateelta, tuulelta ja sään vaihteluilta vuoden ympäri. Jos vesikatto on huonosti tehty tai se vuotaa, kosteus voi päästä talon rakenteisiin saakka. Kun annat ammattilaisen hoitaa vesikaton asennuksen, varmistat, että ongelmat pysyvät loitolla. Näin säilytät myös talosi arvon parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Ota yhteyttä yrityksemme ammattilaisiin, niin hoidetaan kattosi kerralla kuntoon! Saat meiltä nopeasti hinta- ja aikatauluarvion remonttiasi varten.

Yhteystiedot