Sisätilojen remontit lattiasta kattoon Porissa ja Satakunnassa

Ota yhteyttä!

Etsikö remonttien osaajaa Porissa tai muualla Satakunnan alueella? Koski-Tuuri Group Oy toteuttaa kaikkien kotitalouksien, taloyhtiöiden ja yritysten remontit lattiasta kattoon. Palveluihimme kuuluvat kaikki pienistä pintaremonteista huoneistoremontteihin. Annamme sinulle mielellämme tarjouksen – ota yhteyttä!

Kaikki remontit saman katon alta

Etsitkö remonttialan yritystä, joka pystyy hoitamaan remontin ammattitaidolla ja turhia aikailematta? Teemme pienet maalaukset ja muut pintaremontit sekä kokonaisvaltaiset huoneistoremontit, joissa kodin kaikki pinnat pannaan uusiksi. Palvelumme kattavat esimerkiksi maalaukset, tapetoinnit, laatoitukset, lattia-asennukset sekä keittiö- ja kylpyhuoneremontit. Meillä on kaikki tarvittavat sertifikaatit ja vahva osaaminen myös vesieristysten tekemiseen.

Palvelumme kattavat:

  • maalaustyöt

  • tapetoinnit

  • lattiatyöt

  • laatoitukset

  • kalusteasennukset

  • kylpyhuone-, wc- ja saunaremontit

  • keittiöremontit

  • kokonaiset huoneistoremontit.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä

Osaavaa palvelua kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille

Koski-Tuuri Group Oy on osaavien remontoijien remonttiliike Porista. Meillä on jo pitkä kokemus mitä erilaisimpien remonttien parista, ja toteutamme myös sinun urakkasi vahvalla ammattitaidolla, ensiluokkaisella työnjäljellä ja sovittua aikataulua noudattaen. Voit tutustua esimerkkeihin aiemmin toteuttamistamme remonteista kuvagalleriassa.

 

Saat meiltä remontit helpolla avaimet käteen -periaatteella, eli huolehdimme kaikesta aina tarvikkeiden hankinnasta kohteen viimeistelyyn ja loppusiivoukseen saakka. Jäljiltämme asukas pääsee valmiiseen kotiin. Kerro lisää kohteestasi, niin saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen!

Ota yhteyttä

Remontilla lisää viihtyisyyttä ja arvoa

Laadukkaasti toteutettu huoneistoremontti lisää kodin tai muun tilan viihtyisyyttä ja nostaa sen arvoa potentiaalisen ostajan silmissä. Seinien ja kattojen maalaus tai esimerkiksi lattian kunnostaminen ovat nopeita tapoja saada sisätiloihin raikas ilme kohtuullisella budjetilla. Halutessasi voit tietenkin uusia kaikki pinnat ja koko huoneiston lattiasta kattoon.

 

Pohditko minkälaisen remontin toteuttaisit? Pyydä ammattilaisemme apuun, niin kerromme tarjolla olevista vaihtoehdoista ja niiden kustannuksista.

Teemme myös uudisrakentamista