Korjausrakentamisen osaamista Porissa ja Satakunnassa

Ota yhteyttä!

Koski-Tuuri Group Oy tekee uudis- ja korjausrakentamista osaavin ottein Porissa ja muualla Satakunnan alueella. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä kaikenkokoisissa urakoissa pitkään kokemukseen perustuvalla osaamisella. Saat meiltä esimerkiksi kylpyhuoneiden ja keittiöiden kokonaisvaltaiset saneeraukset sekä vesivahinkoremontit.

Saneeraukset pieniin ja suuriin kohteisiin

Toteutamme kaikki sisä- ja ulkotilojen saneeraukset vahvalla ammattitaidolla – olipa kyse sitten pienistä tai suurista kohteista. Teemme esimerkiksi peruskorjaukset, kylpyhuonetilojen perusteelliset remontit, keittiöremontit ja vesivahinkoremontit niin yksityisille kotitalouksille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin Porissa ja koko Satakunnan alueella.

 

Oletko uusimassa myös rakennuksen ulkopintoja? Tutustu julkisivusaneerauksiimme ja kattoremontteihimme! Kerromme mielellämme lisää monipuolisista palveluistamme ja räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Ota yhteyttä!

Saneeraus alkaa suunnittelusta

Onnistunut korjausrakennusurakka käynnistyy perusteellisesta suunnittelusta. Olemme toimineet uudis- ja korjausrakentamisen parissa jo pitkään. Kokemuksemme avulla pystymme laatimaan sinulle tarkan suunnitelman, realistisen aikataulun ja pitävän budjetin urakkaasi varten.

 

Ammattilaisemme tulevat aluksi kartoituskäynnille kohteeseen. Käymme yhdessä läpi rakennuksen kunnon ja saneeraukseen liittyvät toiveesi. Tämän jälkeen saat meiltä tarjouksen. Palvelemme tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Korjaussaneerausurakka on kuitenkin usein suuri projekti, johon kannattaa varata riittävästi aikaa.

Pyydä lisätietoja

Korjausrakentamisesta on hyötyä

Korjausrakentaminen on investointi tulevaisuuteen. Sen avulla pidennät rakennuksen elinkaarta ja luot viihtyisän ympäristön elää. Samalla saat esimerkiksi mahdollisuuden parantaa rakennuksen energiatehokkuutta. Remontti nostaa myös vanhan asunnon jälleenmyyntiarvoa. Korjausrakentaminen kannattaa jättää ammattilaisen osaaviin käsiin. Me tuomme korjausrakentamisen urakkaasi pitkää kokemusta ja vahvaa ammattitaitoa. Toteutamme projektin laadukkaasti ja rakennuksen erityispiirteet huomioiden.

Teemme myös julkisivusaneeraukset