Julkisivusaneeraukset etenkin omakotitaloihin Porissa ja Satakunnassa

Ota yhteyttä!

Koski-Tuuri Group Oy tekee julkisivusaneeraukset Porissa ja Satakunnassa. Erikoisalaamme ovat talojen puuverhoukset, mutta olemme toteuttaneet myös esimerkiksi hallien peltiseiniä. Saat meiltä myös toimivat terassit mittojen mukaan. Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Uusien ja vanhojen talojen ulkoverhoukset

Teemme uusien ja vanhojen talojen puiset ulkoverhoilut vahvalla ammattitaidolla. Vanhojen ulkoverhoilujen purku ja uusien asennus onnistuu meiltä tarvittaessa nopeallakin aikataululla – ja aina siistillä työnjäljellä. Remontissa vanha ulkoverhous puretaan pois, alapuoliset rakenteet tarkastetaan ja uusi verhous tehdään paikalleen. Talon rakenteita ei pureta, joten säästät materiaalia, aikaa ja kustannuksia. Ulkoverhousremontti on verrattain nopea toteuttaa, ja talossa voi asua koko remontin ajan.

Ota yhteyttä!

Avaimet käteen -ulkoverhoukset

Tarjoamme ulkoverhousremontit helppoina avaimet käteen -paketteina. Valitse haluamasi materiaalit ja värit, niin me huolehdimme lopusta. Tarjolla on ulkoverhouslautoja ja paneeleita useilla erilaisilla profiileilla ja mitoilla. Pintakäsittelemme ulkoverhouksen lopuksi vielä toivomallasi värisävyllä. Haluatko selvittää, missä kunnossa nykyinen ulkoverhouksesi on ja kaipaako se jo remonttia? Pyydä meiltä maksuton kuntokartoitus ja kilpailukykyinen tarjous!

Pyydä lisätietoja

Uusi ulkoverhous nostaa vanhankin talon arvoa

Julkisivun tehtävänä on suojata kiinteistöä sääolosuhteilta. Julkisivun remontointi tulee ajankohtaiseksi viimeistään silloin, kun julkisivun kunto on vaaraksi rakenteiden kunnolle. Julkisivun tyypillinen korjausväli on julkisivun materiaalista riippuen noin 25–45 vuotta.

 

Ulkoverhousremontti tekee talosta kuin talosta näyttävän näköisen ja samalla myös miellyttävän asua. Ulkoverhousremontin avulla kotisi arvokin nousee. Remontin yhteydessä voimme asentaa lisälämmöneristystä ja kohentaa kotisi asumismukavuutta. Tiesitkö, että ulkoverhousremontin yhteydessä on helppoa uusia myös ikkunoita ja ovia? Uusi ulkoverhous, uudet ikkunat ja ovet nostavat talosi arvoa yhdessä jo reippaasti.

 

Minkälaisen paketin sinä haluaisit? Anna meidän laskea sinulle tarjous! Asiantuntijamme ovat myös mielellään apuna paitsi ulkoverhousremonteissa, myös kaikissa muissa sisä- ja ulkotilojen remonteissa!

Remontit